Aedes Wkb Webinar voor corporaties

10:00 - 11:30
24 februari 2022

Online webinar

Wat betekent de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen voor jouw corporatie? Wat verandert er in jouw rol als opdrachtgever, wat gaat er anders in het bouwproces? En hoe vul je de rol van kwaliteitsborger dan in? 

De nieuwe wet gaat in op 1 juli 2022. Wil je goed zijn voorbereid, schrijf je dan in voor de webinar Kwaliteitsborging voor het bouwen. We gaan hier in op vragen als: hoe verhoudt een corporatie zich tot de kwaliteitsborger? Wie contracteert de kwaliteitsborger? Welke verschillende kwaliteitsborgingsinstrumenten zijn er? Wat als je zelf al een kwaliteitssysteem hebt?

Ook op het gebied van het bouwrecht gaat er het nodige veranderen. Hoe gaan de aansprakelijkheidsregelingen (UAV, DNR, UAV-GC) werken onder deze nieuwe wet? Wie wordt waarvoor verantwoordelijk als er iets misgaat in de bouw? Ook daarop willen we in deze webinar antwoord geven.  

Haje van Egmond van het ministerie van BZK neemt ons mee in het overall verhaal van de wet. Jacques van der Krogt van Woningborg gaat in op de rol van de kwaliteitsborger in het bouwproces, en VBTM-advocaten gaat in op de actuele zaken van het bouw en contractrecht onder de WKB.

meer info en aanmelden via DEZE LINK< Terug naar overzicht