Wkb vragenuur bevoegd gezag

09:00 - 10:00
15 juli 2022

Online via Teams

Nu de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen steeds dichterbij komt, staan zowel marktpartijen als gemeenten voor de uitdaging om hun organisatie er op voor te bereiden. Een aantal hebben zich al ingelezen of zelfs al proefprojecten gedaan, maar veel hebben hier ook nog geen tijd voor genomen.

We merken in onze omgeving dat er lokaal veel vragen leven die niet altijd de weg vinden naar een antwoord. Daarom starten we vanuit de WkbCampus een vragenuur op vrijdagochtend waar je terecht kunt met al je vragen over deze nieuwe wet. Tot aan de zomervakantie staan de ervaringen uit alle Ambassadeursnetwerken gecombineerd met de deskundige inbreng van de wekelijkse gast tot jullie beschikking. Dit organiseren we beurtelings voor de marktpartijen en het bevoegd gezag.

Aannemers, installateurs maar ook woningcorporaties, tekenbureaus en constructeurs kunnen op 24 juni hun licht komen opsteken bij Huib van de Vrie van PlanGarant kwaliteitsborgers.

Gemeenten helpt Casper van Busschbach 1 juli met al hun vragen over handhaving, indieningsvereisten, de ‘knip’ en nog veel meer.

Tot aan de vakantie elke vrijdag van 9 tot 10 uur:

marktpartijen   bevoegd gezag
10 juni 17 juni
24 juni 1 juli
8 juli 15 juli

 

Laat je voor de zomer nog horen! Meld je aan via er@buildingchanges.nl of Klik hier om deel te nemen aan de vergadering< Terug naar overzicht